Uluslararası HRD Pırlanta Sertifikası Çeşitleri

21-04-2020 15:29
Uluslararası HRD Pırlanta Sertifikası Çeşitleri

Uluslararası HRD Pırlanta Sertifikası Çeşitleri


HRD Ürün Sertifikası

Tektaş yüzük, beştaş yüzük vb. diğer tüm takı çeşitlerinin üretildikten sonra incelemeye alıp ürünün pırlanta ve altın özelliklerini tespit ettiği daha uygun fiyatlı sertifikasyon çeşididir. Bu HRD sertifika çeşidinde, pırlantanın yan kemerinde lazer ID numarası yer almaz ve kağıt türündedir.


Uluslarası HRD Pırlanta Taş Sertifikası

Bu çeşidimizde ise pırlanta herhangi bir montürün üzerine takılmadan önce laboratuvarda incelenmekte, taşın 4C dediğimiz ve aslında daha önemli olan bütün özellikleri tek tek kağıt üzerine yazılmaktadır. Tercihe göre pırlantanın yan kemerinde lazer yazı ile seri numarasıda yazılabiliyor. Bu numarayı HRD’nin web sitesinden kontrol edip taşınızın bilgilerini doğrulayabiliyorsunuz.

Kapalı ID Kartlı HRD Pırlanta Sertifikası

HRD ID kart pırlantanızın özel kapalı paketli olarak kartın üzerine yer almasıdır. Satın aldığınızda ilk kez size paketinden çıkartılıp montürünüze takılacığı anlamına gelir. Bu sertifika çeşidinde kagıt sertifika ve üzerinde pırlantanızın kemerinde yazan seri numarası, telefonunuzdan kolayca kontrol edebilmeniz için karekod son olarakta satın aldığınız pırlantanın diğer tüm bilgilerinin yer aldığı ID kart verilmekte.

Önizleme HRD Sertifikası
Kategorisine göre uygun fiyatlı taşlarda maliyeti yükseltmemek adına kullandığımız yine laboratuvar kontrolünden geçmiş kapalı kartın içinde, ilk sizin için açıp montürünüze taktığımız karekodlu daha sade bilgiler içeren sertifika çeşididir.
 
HRD Sertifikalı Pırlanta Yüzüklerimiz İçin https://www.misspirlanta.com/kategori/hrd-gia-tektas Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.