Pırlantalı Mücevherlerde Ürün Çeşitleri ve Farklılıkları

24-10-2018 14:16
Pırlantalı Mücevherlerde Ürün Çeşitleri ve Farklılıkları

Tektaş yüzük, bir kadının en çok sahip olmak istediği ve en çok sahip olması gereken ürünlerin başında gelmektedir. Günümüzde erkekler o özel an olan evlenme teklifini bir tektaş pırlantayla ölümsüzleştiriyor, müstakbel eşlerine pırıl pırıl bir hayat vereceklerini temenni ediyorlar.

Kadın kendini tektaşla bir bütün olarak hisseder –ki bu da hem kadının hem pırlantanın eşsiz oluşundan dolayıdır. Her kadın çok değerli olduğundan, ince parmaklarda, ışıldayan kulaklarda pırlantaların ayrı bir yeri olmaktadır.

Tarihi çok eskiye dayanan pırlantalar hediye olarak seçildiğinde erkeğin hayatında nasıl bir öneme sahip olduğunu kadına hatırlatır. Kralların ve kraliçelerin taçlarından, gücün alametifarikası asalara, diplomatların kaftanlarından, prenseslerin gerdanlıklarına kadar bugüne kadar pek çok yerde bulunan pırlantanın, kadınlar için neden bu kadar önemli olduğuna da şaşırmamak gerekir.

Elbette bu nadide eserin böyle özel anlarda kullanılması boşa değildir. Elmasın ince işçilikle, emekle ve özenle hazırlanarak bir pırlanta halini alması çok uzun bir süreçtir. Bu nedenle pırlantalar, gözde bir ürün olarak hatırlanmaya devam edecekler ve tarih boyunca oldukları gibi en önemli anlarda ve yerlerde olmaya devam edeceklerdir.

Biz, Miss Pırlanta olarak, elmasla pırlanta arasındaki farkın bilincindeyiz ve bu ikisi arasında kullanılan emeğin en az pırlanta kadar değerli olduğuna inanırız. Bu yüzdendir bu kadar değerli parçaların, taçlardan, kaftanlardan sonra ancak bir kadının zarif parmaklarında, alımlı gerdanında, bir erkeğin ışıldayan kulağında olmasını doğru buluyoruz.

Altının da, pırlantanın da özelliklerini, alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini biliyoruz. Altındaki 8-14-18 ayar ibarelerine göz atacak olursak, altın yoğunluğuna göre sıralandığını söyleyebiliriz. Yani en çok altın yoğunluğu 18 ayar altındadır. Örnekle; 18 ayar, 10 gram bir altında 7,5 gram saf altın, geri kalanındaysa bakır, nikel, gümüş bulunur. Görünüm olarak bir şey değiştirmese de, fiyat olarak farklılık göstermektedir.

Biz, görünümün de önemli olduğuna inanırız. Bu nedenle 5 taş yüzüklerin, kolye ve küpelerin pırlantalarında çok farklı spektrumlarda üretim sağlamaktayız. Pırlantada durum, tonların açıklığı veya sarımtırak rengiyle alakalı olabilmektedir. Bilinenin aksine, renk tek başına pırlantanın değerini belirlemeye yetmez.

Hangi madenden çıktığı, nasıl işlendiği, şekli, içinin ne kadar berrak olduğu, ışık kaçırıp kaçırmadığı da fiyatı belirleyen diğer etkenlerdir. Ülkemizde genelde rengine bakılsa da, bizim için değer kıstasları az önce saydığımız etkenlere göre değişebilmektedir.

Miss Pırlanta olarak biz, son zamanların gözde takısı tamtur alyanslarda da iddialıyız ve incelenmesini, üzerindeki eşsiz işçiliği ve benzersiz zarafetin görülmesini şiddetle tavsiye ederiz.

Mücevherlerin vazgeçilmezi renkli taşlar, yani zümrüt, safir ve yakutlar da Miss Pırlanta’nın koleksiyonunda bulunmaktadır. Yaratıcı bir şekilde yüzüklere, küpelere ve kolyelere işlediğimiz zümrütleri de inceleyebilirsiniz.

Sonuç itibariyle tektaş pırlanta yüzüğün kadınlar üzerindeki anlamı kadar, bizim pırlantaya bakışımız da çok büyüktür. Biz, Miss Pırlanta olarak tektaş yüzükleri, 5 taş yüzükleri, hızmaları, erkek küpeleri her keseye uygun, alternatifli olarak üretiyor ve aldığımız geri dönüşlerle ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu görerek, üstün hizmet prensibimize daha da bir şevkle sarılıyoruz.

Pırlanta kolyeden, pırlanta tektaşlara, hızmalardan, 5 taş yüzüklere, tamtur yüzüklerden pırlanta kolyeye tüm siparişlerinizde özenle ve titizlikle çalışacağımızı bilmenizi istiyor, aklınıza takılan her soruyu bize sormanızı rica ediyoruz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.