Pırlanta Yüzüklerde Parmak Ölçüsü Büyütme ve Küçültme

12-04-2022 16:56
Pırlanta Yüzüklerde Parmak Ölçüsü Büyütme ve Küçültme

Pırlanta Yüzük Ölçüsü Büyütme ve Küçültme


    Kullandığınız pırlanta yüzükler zamanla dar gelmeye veya bol gelmeye başlayabilir bunun sebebi az da olsa sıcak soğuk hava şartları ve ana sebebi ise kilo alıp vermeniz olabilir. Bu durumda bizimle iletişime geçerek yüzük ölçüsü için randevu alabilirsiniz.

Yeni Satın Alınacak Pırlanta Yüzüklerin Parmak Ölçüsü Nasıl Ayarlanır?

     Yeni satın alacağınız pırlanta yüzüklerin üretilmiş hazır olanlardan satın alırsanız bu yüzüğün alt kolu kesilerek ufalacaksa bir parça altın çıkartılır eğer büyütülecek ölçüye göre altın parçası eklenir. Bu işlem hassas ve önemli tecrübe gerektirir. Bize yaptırdığınız takdirde herhangi bir sorun yaşamazsınız ve satın alırken yaptırdığınız ölçü işlemi ücretsizdir.

Özel Üretim Pırlanta Yüzüklerde Parmak Ölçü Nasıl Ayarlanır ?

     Özel üretim pırlanta yüzük siparişlerinizde direk sizin ölçünüze göre tasarlandığından herhangi extra işlem gerektirmiyor.

Evlilik ve Söz Alyansı Parmak Ölçüsü Nasıl Ayarlanır ?

     Evlilik, söz ve nişan alyanslarında genelde sizin ölçünüze göre sıfırdan dan üretilir. Eğer hazırdaki olan alyanslarda çok az ölçü farkı varsa esnetme tekniği ile ölçü yapılabilir. Üzeri taşsız olan yüzükler konik bir boru şeklinde olan esnetme aletine takılır ve milim milim iç kısmından esnetilerek genişlemesi sağlanır. Bu işlemde herhangi bir kesme ve kaynak işlemi kullanılmaz. Altın madeni böyle bir işleme müsade edecek esnekliktedir.

Pırlanta Yüzüklerde Parmak Ölçüsü Nasıl Hesaplanır?

     Eğer elinizde örnek bir yüzüğünüz varsa bunu içten içe tam halkanın orta kısmından bir cetvelle veya metreyle ölçüp bize bildirdiğinizde biz gerekli hesaplamaları yapacağız. Bu ölçüyü iple veya kağıt yardımıyla parmağınızı sararak ölçebilirsiniz ama en etkili tercih içten içe ölçmektir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.