Miss Pırlanta Mystery Koleksiyonu Nedir ?

02-05-2020 18:10
Miss Pırlanta Mystery Koleksiyonu Nedir ?

Miss Pırlanta Mystery Koleksiyonu Nedir ?


Doğadan nasıl bir pırlanta çıkacağını, nasıl bir kalitede olduğunu ilk etapta bilmediğimiz binlerce gizemli taş çıkıyor. Miss Pırlanta bunların içlerinden en nadide en kusursuz olan değerli renkli taşlara ve pırlantalara özel tasarım takılar üretmektedir. Koleksiyonumuzda çoğu tasarımlarımız tek bir adet üretilmektedir. Çünkü hiçbir taş birbiriyle aynı değildir ve sevdiğinize eşsiz bir koleksiyonun, eşsiz pırlantasını verip ne kadar değer verdiğinizi göstermenizi sağlamak bizim ilk hedeflerimiz arasındadır.


Mystery Koleksiyonunda Hangi Değerli Taşlar Kullanılıyor ?


Koleksiyonumuzda Markiz Kesim, Oval Kesim, Prenses Kesim, Baget Kesim, Siyah Pırlanta, Mavi Pırlanta ve Brown Pırlanta çeşitleri kullanmaktayız. Renkli taşlarda ise Safir, Yakut, Zümrüt taşları kullanmaktayız fakat istek üzerine farklı değerli taşlarda tasarımlarımız da kullanmaktayız.


Özel Tasarım Pırlanta Koleksiyonumuzda 14 ve 18 olarak beyaz,sarı ve rose altın kullanmaktayız. Sizlerde özel tasarımlarımız için  https://www.misspirlanta.com/kategori/mystery web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.