Evlilik Teklifi Yüzüğü

07-04-2022 14:21
Evlilik Teklifi Yüzüğü

Evlilik Teklifi Yüzüğü Nasıl Olmalı ?

     Evlilik teklifi yüzüğü çok karışık olmayan sade desenlere sahip, tektaş olan yüzüklerden olmalı. Fakat günümüzde bu durum esneklik göstermektedir. Bütçenize uygun olanlardan tercih etmeniz en mantıklısı olacaktır. Günümüz ekonomisinin zorluklarını hafifletmek için tasarlanmış Coronet yüzükleri incelemenizi tavsiye ederiz.

Evlilik Teklifi Hangi Yüzükle Yapılır ?

     Genelde tektaş ile yapılır ama bu tamamen çiftin zevkine bağlıdır ve bu yüzükleri daha özel kılmak isterseniz damla, yakut, markiz, oval, prenses kesim pırlantalardan oluşan yüzüklerle de evlilik teklifi yapılır. Bu yüzükleri hayatınızda bir kere alacağınız için en nadide kesimleri tercih etmeniz sizi farklı ve özel kılar.

Evlenme Teklifi Ederken Nasıl Yüzük Alınır ?

     Evlenme teklifi ederken badem model olan yüzüklerden de gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Bu yüzüklerin özelliği taşı olduğundan daha yüksek göstermesidir. Buna alternatif olarak kare tırnak ve yuvarlak tırnaklı olan tektaş modellerini de inceleyebilirsiniz. Seçtiğiniz yüzükleri web sitemizden sipariş verebilir veya satış ofisimizden de gelip alabilirsiniz. Telefonda sipariş ve detaylı bilgi için bizlere 0542 511 59 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz

Evlilik Teklifinde Nasıl Yüzük Takılır?

     Evlilik teklifi için sade tasarımlı, beyazlığı ve berraklığı yüksek klasmanda olan, yüzükler takılır. Özel ışıklı kutularımızla beraber akşam karanlığında ve gün ışığı altında yüzük kutusunu açtığınızda kuvetli bir pırlanta parlaklığını ön plana çıkarmış oluyorsunuz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.